Meny förslag

Säsongs meny minst 2 rätter alt buffé.

Förrätt och varmrätt: 520:-
Varmrätt och dessert: 445:-
Förrätt, varmrätt och dessert: 645:-

Undantag görs för specialkost och allergier. • Sällskapet enas om en gemensam varmrätt • Vi skräddarsyr även menyer efter era önskemål. Begär offert.

Buffé Piccolo

  • 445:-
    Buffé Piccolo

    FÖRÄTT
    Focacaccia
    Buffelmozzarella Caprese ,
    Prosciutto di Toscana, Tryffel salami , Vitlöks salami,
    Gubbknas, ( KO, pastöriserad )
    Fikon marmelad
    Oliver Nocellara
    Tryffelmajonnäs
    Aioli
    Scampi "PIL PIL" vitlök, chili, olivolja, persilja, tomat
    Pimientos de padrones

    VARMRÄTT
    Spicy Rigatoni Vodka
    Grillad Tonfisk, medelhavs vinigrette , citron
    Säsongens grillade grönsaker
    Schnitzel på svensk gårdsgris, provencalesmör
    Örtrostade potatis
    Pepparsky
    Grönsallad

    DESSERT
    Choklad tryffel
    Kaffe

Vinter (jan - mar)

  • Förrätt

    Toast skagen med löjrom från Bottenviken

  • Varmrätt - Välj mellan

    Fisk - Kolgrillad skreitorsk, hollandaise på brynt smör, sockerärtor, tournerad potatis
    Kött - Kolgrillad oxfilé tournedos, gruyergratinerad potatisgratäng, pepparsky & baconlindade haricoverts.

  • Efterrätt

    Chokladfondant, tahitivaniljglass, salt karamellsås

Vår (apr-jun)

  • Förrätt

    Kolgrillad vit sparris, brynt smör hollandaise, prosciutto di Toscana, Valencia mandlar.

  • Varmrätt - Välj mellan

    Fisk - Halstrad gösfilé från Tidö-lindö, pepparrotskräm, picklade vårprimörer, grön gotlandssparris, färskpotatisstomp, gräddfil, löjrom och krispig potatis

    Kött - Kolgrillad kalventrecoté, blomkålspuré, picklade vårprimörer, grön gotlandssparris, sherrysky

  • Efterrätt

    Fläderbloms Rulltårta, rabarberkompott, rabarbersorbé och vit chokladfromage

Höst (15 aug - 25 nov)

  • Förrätt

    Hummersoppa, smördegshus fyllt med hummer, caviar royal belgian gold

  • Varmrätt - Välj mellan

    Kött - Kryddstekt dovhjortsytterfilé, rotselleripuré, bakad rotselleri, duxelle, lingonsky, picklad stek lök, friterad schalottenlök
    Fisk - Bakad fjällröding från Vilhelmina, smörsås, forellrom, Sv. Höstäpplen, sockerärtor, tournerad potatis

  • Efterrätt

    Varma hjortron från hemfjället, tahitivaniljglass, mandelflarn.

Dryckespaket

  • 185
    Dryckespaket 1

    2 glas av husets vin.
    1 glas till förrätten, 1 glas till varmrätten.

  • 285
    Dryckespaket 2

    3 glas av husets vin.
    1 glas Välkomstbubbel, 1 glas till förrätten, 1 glas till varmrätten.

  • 410
    Dryckespaket 3

    3 glas av husets vin, 1st drinkbiljett.
    1 glas Välkomstbubbel, 1 glas till förrätten, 1 glas till varmrätten. Avslutar med en drinkbiljett att nyttja i baren 5cl av husets drinkar

Kanapéer

  • 40
    Rödbeta

    Rödbeta, getostcréme, kanderade valnötter

  • 35
    Tapenade

    Olivtapenade

  • 40
    Kallrökt lax

    Kallrökt lax, pepparrots färskost

  • 55
    Löjrom

    Löjrom från bottenviken, citroncréme, picklad rödlök

  • 40
    Skagen

    Skagenröra, löjrom

  • 40
    Parmaskinka

    Parmaskinka, basilika, tomatcréme

  • 40
    Coppa

    Coppa, parmesan-och tryffelkräm

  • 40
    Oxtartar

    Blandad oxtartar