Meny förslag
Säsongs meny minst 2 rätter alt buffé.
Förrätt och varmrätt: 520:-
Varmrätt och dessert: 445:-
Förrätt, varmrätt och dessert: 645:-
Undantag görs för specialkost och allergier. • Sällskapet enas om en gemensam varmrätt • Vi skräddarsyr även menyer efter era önskemål. Begär offert.
Buffé Piccolo
-
445:-
Buffé Piccolo
FÖRÄTT
Focacaccia
Buffelmozzarella Caprese ,
Prosciutto di Toscana, Tryffel salami , Vitlöks salami,
Gubbknas, ( KO, pastöriserad )
Fikon marmelad
Oliver Nocellara
Tryffelmajonnäs
Aioli
Scampi "PIL PIL" vitlök, chili, olivolja, persilja, tomat
Pimientos de padrones
VARMRÄTT
Spicy Rigatoni Vodka
Grillad Tonfisk, medelhavs vinigrette , citron
Säsongens grillade grönsaker
Schnitzel på svensk gårdsgris, provencalesmör
Örtrostade potatis
Pepparsky
Grönsallad
DESSERT
Choklad tryffel
Kaffe
Vinter (jan - mar)
-
Förrätt
Toast skagen med löjrom från Bottenviken
-
Varmrätt - Välj mellan
Fisk - Kolgrillad skreitorsk, hollandaise på brynt smör, sockerärtor, tournerad potatis
Kött - Kolgrillad oxfilé tournedos, gruyergratinerad potatisgratäng, pepparsky & baconlindade haricoverts.
-
Efterrätt
Chokladfondant, tahitivaniljglass, salt karamellsås
Vår (apr-jun)
-
Förrätt
Kolgrillad vit sparris, brynt smör hollandaise, prosciutto di Toscana, Valencia mandlar.
-
Varmrätt - Välj mellan
Fisk - Halstrad gösfilé från Tidö-lindö, pepparrotskräm, picklade vårprimörer, grön gotlandssparris, färskpotatisstomp, gräddfil, löjrom och krispig potatis
Kött - Kolgrillad kalventrecoté, blomkålspuré, picklade vårprimörer, grön gotlandssparris, sherrysky
-
Efterrätt
Fläderbloms Rulltårta, rabarberkompott, rabarbersorbé och vit chokladfromage
Höst (15 aug - 25 nov)
-
Förrätt
Hummersoppa, smördegshus fyllt med hummer, caviar royal belgian gold
-
Varmrätt - Välj mellan
Kött - Kryddstekt dovhjortsytterfilé, rotselleripuré, bakad rotselleri, duxelle, lingonsky, picklad stek lök, friterad schalottenlök
Fisk - Bakad fjällröding från Vilhelmina, smörsås, forellrom, Sv. Höstäpplen, sockerärtor, tournerad potatis
-
Efterrätt
Varma hjortron från hemfjället, tahitivaniljglass, mandelflarn.
Dryckespaket
-
185
Dryckespaket 1
2 glas av husets vin.
1 glas till förrätten, 1 glas till varmrätten. -
285
Dryckespaket 2
3 glas av husets vin.
1 glas Välkomstbubbel, 1 glas till förrätten, 1 glas till varmrätten.
-
410
Dryckespaket 3
3 glas av husets vin, 1st drinkbiljett.
1 glas Välkomstbubbel, 1 glas till förrätten, 1 glas till varmrätten. Avslutar med en drinkbiljett att nyttja i baren 5cl av husets drinkar
Kanapéer
-
40
Rödbeta
Rödbeta, getostcréme, kanderade valnötter
-
35
Tapenade
Olivtapenade
-
40
Kallrökt lax
Kallrökt lax, pepparrots färskost
-
55
Löjrom
Löjrom från bottenviken, citroncréme, picklad rödlök
-
40
Skagen
Skagenröra, löjrom
-
40
Parmaskinka
Parmaskinka, basilika, tomatcréme
-
40
Coppa
Coppa, parmesan-och tryffelkräm
-
40
Oxtartar
Blandad oxtartar
- Telefon 072-222 41 49 / 021-12 42 10
- Email linnea@kajplats9.se
- Adress Sjötullsgatan 2 722 10 Västerås